Snel naar

Home

Aanbod

Voor wie

Waar

Tarieven

Inschrijven

Contact

Proefles

Voorwaarden

Privacyverklaring

 

Contact

Telefoon: 06-30538962

E-mail: info@gitaarschoolboekesteijn.nl

Tielseweg 4
2994 LG, Barendrecht

 

Snel naar

Welkom op de site van Gitaarschool Boekesteijn.

De gitaarschool is gevestigd in Barendrecht, Roosendaal en Delft en verzorgt gitaarlessen voor zowel de akoestische als de elektrische gitaar. Alle leeftijden zijn welkom. Klassiek, fingerstyle, pop, rock, metal, kampvuurmuziek of wellicht wil je jezelf kunnen begeleiden bij het zingen. Het is allemaal mogelijk.

In Roosendaal werkt de gitaarschool samen met andere ZZP'ers in één gebouw. In Delft is de gitaarschool aangesloten bij een coörperatie, de VAK. 

Wil je een keer op proef komen, dan kan dat. Een proefles is gratis en kun je kijken of het wat voor je is.


proefles

 

 

Wat kan je verwachten

  • een prettige sfeer tijdens de lessen
  • les van een gediplomeerde en ruim ervaren docent
  • eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd
  • een enthousiaste docent, die jou graag verder helpt


 

Over mij

Mijn naam is Bastiaan Boekesteijn. Op 15 jarige leeftijd kreeg ik voor het eerst een gitaar in handen. Na eerst wat zelf aangerommeld te hebben, ben ik gitaarlessen gaan volgen. Geen spijt van gehad! In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium op de klassieke gitaar. Ik heb intussen ruime ervaring in het lesgeven opgebouwd.

 

Na een aantal jaren op muziekscholen werkzaam te zijn geweest, heb ik op een gegeven moment besloten volledig zelfstandig verder te gaan. Ik doe dat met veel plezier. Ik ben eigenlijk het lesgeven steeds leuker gaan vinden.

 

In de afgelopen jaren heb ik niet stilgezeten en heb me verder ontwikkeld richting de elektrische gitaar en de stijlen die daarbij horen. Bands horen daar natuurlijk ook bij! Mijn meest recente band is 'emerged'. Ik schreef daar zelf de muziek voor. Mocht je een kijkje willen nemen.....?