Snel naar

Home

Aanbod

Voor wie

Waar

Tarieven

Inschrijven

Contact

Proefles

Voorwaarden

 

Contact

Telefoon: 06-30538962

E-mail: info@gitaarschoolboekesteijn.nl

Beatrixstraat 18
2991 BA, Barendrecht

 

Snel naar

Tarieven

Onderstaande tarieven gelden alleen voor de locaties Roosendaal, Willemstad en Barendrecht. De tarieven in Delft kun je vinden op de site van de VAK ,de muziekschool in Delft. De tarieven zijn gebaseerd op een uurtarief van €37,00 (exclusief BTW). De lessen zijn BTW-vrijgesteld tot de leefijd van 21 jaar. Vanaf 21 jaar wordt 21% BTW gerekend. Hieronder een overzicht van de tarieven per les.

 

Lesduur Tot 21 jaar Vanaf 21 jaar
30 minuten € 18,50 € 22,39
40 minuten € 24,67 € 29,85
60 minuten € 37,00 € 44,77

prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Frequentie

De meeste cursisten komen elke week. Vooral als het om kinderen gaat, is dat ook beter. Er zijn echter ook andere opties. Je kan bijvoorbeeld om de twee weken komen. Of één keer per maand. Als je één keer per maand zou willen komen, is het wel aan te raden om dan een lesduur van 60 minuten te nemen.

 

Facturering

Een kalenderjaar wordt verdeeld in twee lesperioden. Periode één loopt vanaf januari tot en met juli. Periode twee loopt vanaf augustus tot en met december. Per periode wordt van tevoren bepaald hoeveel lessen er zullen zijn. Deze worden vervolgens in het begin van de periode in rekening gebracht.

Een rekenvoorbeeld : stel dat er in de periode augustus - december 16 lessen zijn, en je hebt 30 minuten les, dan wordt 16 x € 18,50 = € 296,00 in rekening gebracht.

 

Voorwaarden

Een aantal voorwaarden wil ik hier uitlichten.

  • Als u op les komt, wordt er tijd in mijn rooster ingepland. Deze tijd wordt in rekening gebracht. Er wordt dus betaald voor gereserveerde tijd. In principe vindt er geen restitutie plaats bij zelf afgezegde lessen.
  • Er is een opzegtermijn van 4 lessen

 

Voor de volledige voorwaarden klik hier, of klik op de link onderaan de pagina.

 

Bij vragen over de tarieven of voorwaarden, neem dan contact op.